Alle soundbar reviews

Soundbar Reviews

Hier vind je een overzicht van alle soundbar reviews die wij op onze website hebben uitgebracht.

De Samsung HW-N400 Soundbar - Zwart review

Wanneer je het geluid van je TV niet voldoende vindt en graag een soundbar wilt kopen voor een beter geluid, dan is de Samsung HW-N400 - Soundbar - Zwart wellicht een hele goede keuze voor jou. Het is namelijk een perfecte soundbar die het geluid van je TV een hoop kan verbeteren. Door deze soundbar aan te sluiten op je TV zul je films, series en andere programma’s veel beter kunnen horen en het geluid kunnen beleven zoals de makers het bedoeld hebben. Deze Samsung HW-N400 - Soundbar - Zwart is een hele mooie compacte soundbar die in elk interieur past door het strakke ontwerp en klassieke zwarte kleur. Doordat de subwoofer in de soundbar zelf is ingebouwd, neemt dit geluidssysteem weinig ruimte in. Hierdoor past het heel makkelijk onder of voor je tv. Je hoeft niet nog een aparte subwoofer aan te sluiten om het geluid optimaal te laten zijn en bent alleen met de Samsung HW-N400 - Soundbar - Zwart al klaar.

De Sony HT-SF200 - Soundbar - Zwart review

Wanneer je een soundbar wilt aanschaffen die makkelijk onder je tv geplaatst kan worden en niet te veel ruimte inneemt, dan is de Sony HT-SF200 - Soundbar - Zwart een zeer goede keuze. Deze soundbar is compact en doordat de subwoofer ingebouwd is, heb je enkel de soundbar nodig om bij je tv neer te zetten. De Sony HT-SF200 is een hele goede keuze als je niet te veel geld uit wilt geven, maar wel het geluid van je tv wilt kunnen verbeteren. Het voordeel is met deze soundbar van Sony dat je niet overal in de kamer luidsprekers hoeft te hangen om een mooi geluid te krijgen. De soundbar heeft een goed en krachtig geluid en laat je genieten van muziek, films, series en andere programma’s met heel mooi geluid. Verder is deze soundbar ook nog eens heel makkelijk aan te sluiten.

De JBL Bar 2.1 Deep Bass review

Door een JBL Bar 2.1 Deep Bass aan te schaffen zorg je ervoor dat je het geluid van je tv veel meer kracht en helderheid kunt geven. De soundbar wordt geleverd met een goede kwaliteit subwoofer die ervoor zorgt dat ook de bastonen prachtig klinken. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het geval hebt in een bioscoop of stadion te zitten wanneer je tv kijkt. Het is via een draadloze verbinding ook mogelijk om muziek te streamen vanaf muziekplatforms als Spotify. Het is mogelijk om het geluid via de JBL Bar 2.1 Deep Bass af te spelen door middel van een HDMI en optische aansluiting. Dit aansluiten gaat heel eenvoudig en is in principe plug and play. Verder is het een relatief compacte soundbar die wordt geleverd met een muurbeugel zodat je de JBL Bar 2.1 Deep Bass eenvoudig aan de muur kunt monteren.

De Sonos Beam - Soundbar - Wit review

Wat je ook op tv wilt kijken, met de Sonos Beam soundbar zorg je ervoor dat je optimaal van het geluid kunt genieten. Doordat tv’s tegenwoordig steeds dunner worden, is er geen ruimte meer voor echt goede luidsprekers. Daarom zijn er soundbars ontwikkeld en de Sonos Beam is daar een goed voorbeeld van. Je kunt bij deze soundbar kiezen hoe je het geluid precies wilt beleven. Je kunt kiezen voor nachtmodus, standaard modus en een versie waarbij de spraak versterkt wordt. De Sonos Beam heeft ook de Google Assistant ingebouwd waarmee je gebruik kunt maken van spraakbesturing. Verder is het mogelijk om je smartphone of tablet aan de Sonos Beam te koppelen om zo muziek te kunnen streamen. Het is een soundbar in de hogere prijsklasse, maar dat heeft ook vooral te maken met de functies die je geboden worden.

De Samsung HW-Q60T - Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart review

Een van de populairste merken als het op elektronica aankomt, is Samsung. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen de Samsung HW-Q60T - Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart al in huis hebben gehaald. Deze soundbar biedt je een hele goede geluidsbeleving en dit is vooral door het vermogen van 360 watt van de soundbar en subwoofer samen. Als je een relatief grote woonkamer hebt, heb je genoeg aan deze set om een krachtig en mooi geluid te genereren. Als je een film of sportwedstrijd kijkt, zal je alle geluiden kraakhelder kunnen horen en de beelden ook echt beleven met het bijbehorende geluid. Het is verder ook mogelijk om gewoon met je telefoon muziek af te spelen is de Samsung HW-Q60T. Je kunt je telefoon eenvoudig via bluetooth koppelen en muziek streamen.

Klaar om een keuze te maken?
Bekijk dan nu alle soundbars.

© 2022 Beste Soundbar, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten