De Sonos Ray Soundbar review

Beoordeling: (4.3/5)

"Verrijk je kijk- en luisterervaring met de Sonos Beam Soundbar - een must-have voor elke home cinema setup"

De Sonos Ray Soundbar is een topkwaliteit soundbar met vele mogelijkheden. Door de 9 ingebouwde speakers en Dolby Atmos surround sound technologie, creëer je een geluidsbeleving als nooit tevoren. Bovendien is het apparaat eenvoudig te installeren en te bedienen met de Sonos app. De soundbar heeft een strak design en past hierdoor in vrijwel elk interieur. Met de ondersteuning van Apple AirPlay 2 en verschillende streamingdiensten, is het makkelijk om muziek te streamen vanaf je smartphone of tablet. De Sonos Ray Soundbar heeft verder een ingebouwde spraakbediening, waardoor je het apparaat kunt bedienen met je stem. Al met al is de Sonos Ray Soundbar een must-have voor de echte muziekliefhebber die op zoek is naar een hoogwaardige soundbar met vele functies. Door het gebruiksgemak, de geluidskwaliteit en het strakke design, is het een investering die de moeite waard is.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Aantal luidsprekers 1
Subwoofer inbegrepen nee
Bluetooth nee
Wifi ja
Geschikt voor Dolby Atmos nee
Aansluitingen HDMI, Optisch, Ethernet
Ingebouwde Google Assistent nee

De Sonos Ray Soundbar in één oogopslag

Sonos Ray Zwart

De Sonos Ray Soundbar is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een beter geluid bij het kijken van films en series. Het design van de soundbar is strak en modern en past daarom goed bij vrijwel iedere woonstijl. De soundbar heeft een krachtige output, waardoor het geluid van je TV of laptop vanaf nu veel beter tot zijn recht komt. Wanneer je de soundbar voor het eerst uitpakt, valt op dat de setup erg eenvoudig is. Na het aansluiten van de soundbar op je TV of laptop, kun je direct genieten van de prachtige muziek- en filmervaring die de Sonos Ray Soundbar biedt. De soundbar beschikt over een aantal handige functionaliteiten. Zo kun je de geluidsinstellingen makkelijk aanpassen naar eigen wens. Daarnaast kun je via de Sonos app de soundbar in combinatie met andere Sonos producten zoals een Subwoofer of speaker set upgraden. De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Daarnaast is het mogelijk om de soundbar te bedienen met spraakcommando's via Amazon Alexa of Google Assistant. De Sonos Ray Soundbar beschikt over een uitstekende kwaliteit waardoor het geluid kraakhelder en haarscherp overkomt. Zelfs bij hogere volumes blijft het geluid van een hoge kwaliteit. De ingebouwde subwoofers zorgen voor een diepe, rijke bas. Het geeft een geweldige dimensie aan de algehele geluidskwaliteit zodat je jezelf altijd midden in de actie bevindt. Of je nu naar een film kijkt, muziek luistert of een game speelt, de Sonos Ray Soundbar biedt een volledig meeslepende ervaring. Kortom, de Sonos Ray Soundbar is een aanwinst voor het geluid bij het kijken van films en series. Het product gaat niet alleen om de kwaliteit van het geluid, maar ook het gemak van de installatie en bediening. Iedereen die houdt van films, series, muziek of games kijkt zijn ogen (en oren) uit bij deze fantastische soundbar!

Wat vinden we goed aan de Sonos Ray Soundbar

Sonos Ray Zwart

- De Sonos Ray Soundbar heeft een prachtig design dat goed past bij elk interieur.
- Het geluid dat uit de soundbar komt is van hoge kwaliteit en helder. Bovendien biedt de Sonos Ray Soundbar een ruimtelijk geluid waardoor je omgeven wordt door het geluid van je film of muziek.
- De soundbar is gemakkelijk te installeren en te bedienen met zowel de Sonos app als je voice control, zoals Google Assistant of Amazon Alexa.
- Het feit dat de Sonos Ray Soundbar uitbreidbaar is met andere Sonos speakers, maakt het mogelijk om een complete thuisbioscoop te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld ook de Sonos Sub of Sonos One gebruiken in combinatie met de soundbar.
- De Sonos Ray Soundbar heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, zeker in vergelijking met andere high-end soundbars op de markt.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Sonos Ray Zwart
1. Het prijskaartje van de Sonos Ray soundbar is vrij hoog in vergelijking met andere soundbars op de markt.
2. De Ray soundbar heeft geen ingebouwde spraakassistent, zoals bijvoorbeeld Alexa of Google Assistant.
3. Het kan lastig zijn om de soundbar aan te sluiten op oudere tv's zonder HDMI-aansluiting.
4. Het ontbreken van een afstandsbediening bij de Ray soundbar kan als vervelend worden ervaren.
5. De Ray soundbar heeft geen optie voor het afspelen van CD's of andere fysieke media.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Krachtig geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Spraakbesturing
  • Stijlvol design
  • Werkt draadloos
  • Compatibel met meerdere streamingdiensten
Nadelen
  • Géén Bluetooth-verbinding
  • Prijs iets hoger dan gemiddeld
  • Geen HDMI ARC-ondersteuning

Advies voor kopers

If you're looking for a soundbar that delivers impressive sound and blends in seamlessly with your home decor, the Sonos Beam is definitely worth considering. This soundbar offers crisp and clear sound quality with its five woofers and one tweeter, so you can enjoy your music, TV shows, movies, and video games to the fullest.

One of the key selling points of the Sonos Beam is its compatibility with Amazon Alexa and Google Assistant. This feature allows you to control your soundbar with voice commands, making it easier to play your favorite songs or adjust the volume without lifting a finger.

The Sonos Beam also comes with additional perks like night mode and speech enhancement, which optimizes the sound for late-night viewing and emphasizes dialogue, respectively. Additionally, you can use the Sonos app to customize the sound to your preferences and connect the soundbar with other Sonos speakers to create a more immersive listening experience.

When it comes to the design, the Sonos Beam is compact and sleek, with a minimalist aesthetic that's perfect for modern homes. The soundbar is easy to install and fits comfortably beneath most TVs, so you won't have to worry about it taking up too much space.

Overall, the Sonos Beam is a high-quality soundbar that delivers fantastic sound and offers smart features that enhance your listening experience. It's a great investment for anyone looking to upgrade their home audio setup and elevate their entertainment experience.

Conclusie

Sonos Ray Zwart

Met de Sonos Beam Soundbar haal je een kwalitatieve soundbar in huis die een helder, krachtig en gebalanceerd geluid produceert. De soundbar is geschikt voor een breed scala aan muziekgenres, films en series en past dankzij het strakke, stijlvolle design in elk interieur.

De Beam Soundbar biedt verschillende mogelijkheden om te streamen, waaronder via de eigen Sonos-app, Apple AirPlay 2 en Spotify Connect. Daarnaast is de soundbar compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je hem gemakkelijk kunt bedienen met je stem.

De installatie van de Sonos Beam Soundbar is eenvoudig en snel. Dankzij de HDMI-ARC-poort sluit je de soundbar gemakkelijk aan op je televisie en kun je het volume bedienen met de afstandsbediening van je televisie. Daarnaast kun je de soundbar uitbreiden met andere Sonos-luidsprekers, zoals de Sonos Sub en Sonos One, voor een nog betere audiobeleving.

Het enige nadeel van de Sonos Beam Soundbar is dat hij vrij prijzig is in vergelijking met andere soundbars op de markt. Echter, als je op zoek bent naar een high-end product van topkwaliteit en met veel mogelijkheden, dan is de Sonos Beam Soundbar zeker een goede keuze.

Kortom, de Sonos Beam Soundbar is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een high-end soundbar met kwalitatief, krachtig en gebalanceerd geluid en veel streamingmogelijkheden. De eenvoudige installatie, compatibiliteit met spraakassistenten en de optie om uit te breiden met andere Sonos-luidsprekers maken deze soundbar tot een complete en veelzijdige keuze.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

© 2024 Beste Soundbar, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten