De JBL Bar 2.1 Deep Bass review

Beoordeling: (4/5)

De JBL Bar 2.1 Deep Bass - Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart: Veel opties en topkwaliteit geluid

Door een JBL Bar 2.1 Deep Bass aan te schaffen zorg je ervoor dat je het geluid van je tv veel meer kracht en helderheid kunt geven. De soundbar wordt geleverd met een goede kwaliteit subwoofer die ervoor zorgt dat ook de bastonen prachtig klinken. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het geval hebt in een bioscoop of stadion te zitten wanneer je tv kijkt. Het is via een draadloze verbinding ook mogelijk om muziek te streamen vanaf muziekplatforms als Spotify. Het is mogelijk om het geluid via de JBL Bar 2.1 Deep Bass af te spelen door middel van een HDMI en optische aansluiting. Dit aansluiten gaat heel eenvoudig en is in principe plug and play. Verder is het een relatief compacte soundbar die wordt geleverd met een muurbeugel zodat je de JBL Bar 2.1 Deep Bass eenvoudig aan de muur kunt monteren.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Afmetingen 96.5 x 8.5 x 5.8 cm (b x h x d)
Met afstandsbediening Ja
Te bedienen met smartphone Ja
Muurbevestiging mogelijk Ja
Bluetoothbereik 10 meter
Wifi Ja
HDMI-ingangen 3
HDMI-uitgangen 1
Spraakbesturing Nee

De JBL Bar 2.1 Deep Bass - Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart in één oogopslag

JBL Bar 2.1 Deep Bass - Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart

De zwarte soundbar JBL Bar 2.1 Deep Bass is een goede versterking die je in huis kan halen als je het geluid van de tv op wilt schroeven. De soundbar en subwoofer gecombineerd hebben 300 watt aan vermogen. Met behulp van de sterke subwoofer kun je je hele kamer vullen met heldere en krachtige bastonen en zul je het idee hebben dat je middenin de film of wedstrijd zit. Het is ook een soundbar waarmee je goed muziek af kunt spelen en daarbij ook echt de muziek kunt horen zoals het bedoeld is. Om dit te realiseren kun je je telefoon, tablet of laptop via bluetooth koppelen met de JBL Bar 2.1 Deep Bass en hoef je hiervoor geen kabels te gebruiken. Zodra je je JBL Bar 2.1 Deep Bass aangesloten hebt op je tv, zul je deze ook met 1 en dezelfde afstandsbediening kunnen bedienen.

Wat vinden we goed aan de JBL Bar 2.1 Deep Bass - Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart

JBL Bar 2.1 Deep Bass - Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart

Een van de grootste pluspunten van de JBL Bar 2.1 Deep Bass is dat deze een draadloze subwoofer heeft. Je hoeft je dus niet druk te maken over het wegwerken van draden om het er allemaal netjes uit te laten zien. 
 
Het geluid dat uit de JBL Bar 2.1 Deep Bass komt, is super mooi en krachtig. Hierdoor beleef je de film of wedstrijd die je bekijkt ook daadwerkelijk alsof je erbij aanwezig bent. Ook als het op muziek aankomt, zul je deze pas echt kunnen ervaren met deze soundbar. 
 
Je kunt via bluetooth eenvoudig verbinding maken met de JBL Bar 2.1 Deep Bass. Zo kun je muziek via apps als Spotify gewoon streamen naar je soundbar en genieten van het prachtige geluid dat de JBL Bar 2.1 Deep Bass te bieden heeft. 
 
Het is mogelijk om de JBL Bar 2.1 Deep Bass via een HDMI kabel of een optische kabel te koppelen met je tv. Voor HDMI zijn in totaal 4 poorten aanwezig en daarnaast 1 aansluiting voor de optische kabel. 
 
Qua formaat is de JBL Bar 2.1 Deep Bass van een prima formaat die in menig huis thuis past. De subwoofer wordt erbij geleverd, maar aangezien deze draadloos is, kun je deze eenvoudig op een plek plaatsen die voor jou het beste is. 
 
Het voordeel van de JBL Bar 2.1 Deep Bass is dat er ruim voldoende HDMI poorten beschikbaar zijn. Het is dus heel eenvoudig om meerdere apparaten op de soundbar aan te sluiten. Zo kun je naast het geluid van je tv ook het geluid van andere apparaten via de soundbar laten lopen. 
 
De soundbar van JBL biedt ook de mogelijkheid om via wifi verbinding te maken. Dit betekent dat je ook achter speakers kunt aansluiten op de soundbar. Deze functie maakt het ook mogelijk om de soundbar met je smartphone te bedienen.   
 
De JBL Bar 2.1 Deep Bass biedt een hele goede geluidservaring. De luidsprekers in de soundbar zijn erg goed en door de subwoofer beleef je een hele rijke en krachtige bas. 


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

JBL Bar 2.1 Deep Bass - Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart
Je kunt de JBL Bar 2.1 Deep Bass niet met de tv verbinden via bluetooth. Je zult hiervoor dus altijd kabels moeten gebruiken om het geluid af te kunnen spelen op de soundbar. 
 
Het is met deze soundbar niet mogelijk om multiroom speakers aan te sluiten. Het is dus geen optie om de speakers van meerdere kamers op hetzelfde systeem aan te sluiten. Dit kan wel als deze in dezelfde kamer staan. 
 
De functie spraakbesturing is bij de JBL Bar 2.1 Deep Bass geen mogelijkheid. Het is wel mogelijk om via smart home systemen de soundbar te bedienen.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Goede kwaliteit soundbar
 • Verbinding via wifi mogelijk
 • Bluetooth
 • Meerdere HDMI aansluitingen
 • Optische aansluiting
 • Inclusief muurbeugel
 • Eenvoudig te installeren
 • Via smartphone te bedienen
 • Muziek streamen via bluetooth
 • Koppeling met smart home systeem mogelijk
 • Losse subwoofer voor betere bas
Nadelen
 • Geen multiroom mogelijkheden
 • Spraakbesturing niet mogelijk

Advies voor kopers

De JBL Bar 2.1 Deep Bass is een wat duurdere soundbar, maar het is wel zo dat je er veel voor terug krijgt als het op de functies aankomt. Je kunt de soundbar via wifi, HDMI, optische kabel en bluetooth met verschillende apparaten verbinden. Je hebt dus genoeg keuze om het geluid van apparaten afspelen. De JBL Bar 2.1 Deep Bass wordt verder geleverd met een draadloze losse subwoofer. Dit kan zowel een voor- als nadeel zijn. Als je weinig ruimte hebt, was een ingebouwde subwoofer handiger, maar een losse subwoofer biedt je hoogstwaarschijnlijk meer kracht en kwaliteit als het op geluid aankomt. Het is een soundbar die perfect is om je het gevoel te geven dat je films, sport en muziek echt beleefd. Als je het geld ervoor over hebt, is dit een hele goede soundbar.

Conclusie

JBL Bar 2.1 Deep Bass - Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart

Voor iedereen die kwaliteit wil en daar graag wat meer voor wil betalen, is de JBL Bar 2.1 Deep Bass - Soundbar met draadloze subwoofer - zwart echt een goede optie. Het is een soundbar die op verschillende manieren aan te sluiten is en qua kwaliteit ook echt bovenaan staat in het rijtje soundbars. Als je het geluid van films, sportwedstrijden en muziek echt beleven wilt, dan is dat heel goed te doen met de JBL Bar 2.1 Deep Bass.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

JBL Bar 2.1 Deep Bass - Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart

© 2023 Beste Soundbar, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten